SİİRT / MERKEZ - Sancaklar Ortaokulu

..
BAHÇELİEVLER MAH. CEMİL ERTEKİN CAD. NO: 17/2 MERKEZ / SİİRT
Vizyon
Öğrencilerin kendilerini geliştirmelerine, sosyal, kültürel, eğitsel etkinliklerle milli kültürümüzü benimsemelerine ve yaymalarına yardımcı olmak, Türkçe kullanımında yetkin, sorumluluk sahibi, dürüst, duyarlı, teknolojiyi öğrenen ve kullanan, araştıran, öğrenmeyi öğrenen genç bireyler yetiştirmek.
Misyon
Atatürk ilke ve devrimlerine bağlı, bilim ve teknolojinin sunduğu imkanlardan üst düzeyde yararlanarak araştıran, sorgulayan, analiz ve sentez yapan, üretken, kendi sorumluluğunu üstlenen, öz disiplinli, toplumda varlığını hissettiren, kendisine ve çevresine saygılı, sorumlu bireyler yetiştiren seçkin bir okul olmak.
Başarılar
2017-2018 Eğitim Öğretim Yılında 40 öğrencimiz Fen Liselerine,29 Öğrencimiz Siirt Atatürk Anadolu Lisesine,16 Öğrencimiz Sosyal Bilimler Lisesine Yerleşmiştir.
Sabah (7 ve 8.Sınıflar) 06.50-12.10 Öğle (5 ve 6.Sınıflar) 12.30-17.50
Okulumuz Siirt Merkezde Güres Caddesi Üzerinde Bulunmaktadır.
Sportif Etkinlikler
Okulumuz da Kız ve erkek basketbol -voleybol-Futbol-Satranç takımları bulunmaktadır
Okulumuz TÜBİTAK Projelerine aktif olarak katılmaktadır.